Zwrot do 365 dni Gwarancja 100 prań 295 478 zadowolonych klientów

Opinie klientów

Poznaj opinie naszych klientów!
Chcesz podzielić się swoją? Zrób to teraz!

Dodaj opinie
4.4615384615385 10 13

6487 opinii

98%
kupujących poleca
nasz sklep

Anna Nadrowska   30 lipca 2021

przód bluzy jak najbardziej dokładny, ale tył.. białe ślady i obrysy. Rozumiem, że to po mojej stronie jest edycja grafiki, ale nie zauważę w Waszym projektorze najdrobniejszych elementów, które potem widać na bluzie... :/ po raz pierwszy się na Was nacięłam :(


Wojtek Małolepszy   30 lipca 2021

Wszystko szybko łatwo i przejrzyście


Jerzy Seweryn   30 lipca 2021

Polecam serdecznie ❤❤


Adrian Krzysztof Gunther   30 lipca 2021

Szybka realizacja, zamówione w nocy, rano gotowe i wysłane :) Polecam i na pewno skorzystam z oferty jeszcze nie raz :)


Adrianna Mermela   30 lipca 2021

Niestety skarpetki mimo dobrej jakości nadruku nie nadają się do noszenia. Ze względu na swój krój fatalnie układają się na stopie i powodują duży dyskomfort. Szkoda :\


Maciej   30 lipca 2021

Kufel wykonany estetycznie, zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo polecam


Monika Jurczyk   30 lipca 2021

Super


Kuba Smoliński   30 lipca 2021

ok


Kinga Molska   30 lipca 2021

super, polecam


Maria Jarocińska   30 lipca 2021

Bardzo dobra jakość nadruku, koszulka mięciutka w dotyku, czas realizacji zamówienia bardzo szybki, polecam :))


AGNIESZKA CZARNOWSKA   30 lipca 2021

Świetna jakość i terminowość wykonania usługi.


DAWID SZABORANIN   30 lipca 2021

Produkt zgodny z zamówieniem.
Szybka realizacja. Polecam!
P.S. Jednak przydało by się w ofercie więcej wzorów z "Muminkami". Wtedy robił bym zakupy znacznie częściej.

Polecam ten produkt


Sebastian Graf   29 lipca 2021

Szybki czas dostawy
Jakość mega
Polecam!
Zamówię jeszcze nie raz